27 Mart 2016 Pazar

Otopay Kart Nedir

Otopay Nedir? Otopay İnternet üzerindeki alışverişlerinizde Online ödeme yapmanızı sağlayan ön ödemeli bir alışveriş cardıdır. Birçok alışveriş sitesinde cardınızın 19 haneli numarasını, güvenlik kodunu ve cardınızın Euro cinsinden dşayetini girerek alışverişlerinizi güvenilir bir biçimde yapabilirsiniz. Oldukça güvenilir olan bu sistemde kredi cardından farklı olarak harcayacağınız bakiyenin miktarını daha önceden  siz belirliyorsunuz. Bu nedenle kredi cardlarınızdaki gibi eksi bakiyeye düşme veya ekstra bir borç ile karşılaşma gibi bir durum söz konusu değildir.

Otopay Nedir? Tek kullanımlık, Online sanal card olan Otopay; ile ilgili siz dşayetli takipçilerimize de bu hususta en doğru ve kapsamlı bilgileri sunmaya devam edeceğiz. Tek kullanımlık sanal bir kodu sisteme girdiğiniz anda belirlediğimiz rakamlar anın da hesaplarınıza geçecektir. Sitemiz üzerinden yapacağınız card alımları ile size sunmuş olduğumuz fırsatlardan yararlanmak adına sizler de sitemizde yerinizi alabilir, canlı yardım birimimizle iletişime geçerek Pin kodlarınızı saniyeler içerisinde alabilirsiniz. Bu sayede bütün ödeme prosedürlerinizi çok henüz basit ve rahat bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Otopay Bozdurma Kredi cardlarından farklı olarak yalnızca internet üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılan ön ödemeli card türüdür. 19 haneli card numarası ve 4 haneli güvenlik kodu ile internet üzerinden güvenle alışveriş yapmanızı sağlar. Kredi cardlarına kıykatiyen çok henüz güvenilir bir sistemdir. Kredi cardları ile internet üzerinden alışveriş yaparken kredi cardının bilgilerinin yanı sıra şahsi kimlik bilgileri ve farklı çoğu bilgi sizden istendiğinden alışveriş yaparken ister istemez bir güvelik endişesi duyabilirsiniz. Ancak Otopay yetkili satış bayisi olan şirketmızdan alacağınız bu card ile bütün ile bu endişeler ortadan kalkacaktır. Bu card ön ödemeli bir sisteme sahip olmasından sizin bilginiz dışında hesaptan para çekme gibi sorunların ve dolandırıcılığın önüne geçilmek için düşünülmüş bir sistemdir.