27 Mart 2016 Pazar

Astropay Satın Al

Astropay card sanal para piyasasında dünya para aktarımı liderleri arasında bulunmaktadır. Kredi cardlarına ihtiyaç duymadan Astropay card vasıtası ile istediğiniz miktarda düşük ve hesabınıza makul fiyatlarda alışverişler yapabilirsiniz.

Alışverişinizi Astropay cardınız ile ödeme yapmak istiyorsunuz. Bunun için cardınız ile alışveriş yaparken cardınızda bulunan 16 haneli card numarasını, CVV güvenlik kodunu ve son olarak cardınızın son kullanma tarihini birde ne kadar ödeme yapmak istediğiniz yazarak prosedürleriniz tamamlıyorsunuz. Eğer ödemelerinizi döviz olarak yapacaksanız Astropay’ın internet sitesinde bulunan döviz kurunu kullanabilmeniz mümkün.

Alışverişiniz yaptınız, teslimat prosedürü gerçekleşti. Fakat Astropay cardınızda bir miktar para kaldı, bunu geri almak istiyorsunuz. Bozdurma prosedürü sanıldığı kadar uzun süreler almamaktadır. Sadece 2 veya 3 dakika içerisinde kalan paranızı alabilirsiniz.
Bozdurma prosedürünün en önemli yararlarından biride yapacağınız her prosedürde size destekcı olacak insanların bulunmasıdır. Bunu yaptığınız süre içerisinde Astropaya sahip olmanın keyfine doyamayacaksınız.

Sizde hemen Google arama motoruna Astropay kart satın al yazarak bu güvenilir alışveriş sistemine dâhil olabilirsiniz.
Yaptığınız her prosedürde bankada ki prosedürlerdeki gibi ücret kesilmemektedir. Astropayı da diğer cardlardan ayıran temel özelliklerden biriside işte budur.